Wednesday, May 16, 2012

Bertukarrrrr!!!!!....

Dah lama sebenarnya aku tahan marah aku ni...Sakit ati betull laa tiap kali aku dengar ko lalu depan umah ni...Sebelum tahap amarah aku sampai ke kemuncaknya baik laa ko berenti lalu sini...Kalau nak lalu jugak baik laa ko tuka balik lagu tu kepada lagu asalnya pahammm!!!Aku nak lagu MAT COOL YG ASAL!!!

MAT COOL MAT COOL KAWAN KU
MARI KITA IKUT MAT COOL
MAIN MAIN SELALU
SYOKNYA SYOKNYA 
ADA MAT COOL
MMAAAAAAAAATTTTT COOOOOOOOOLLLLL!!

Wednesday, May 09, 2012

Kalau lu sayang gua..Jom kita lari...


Haaaa!...Sayang ke takk ni??...Jomm laaa kita larii sama2...

Tuesday, December 07, 2010

Tahun Baru

Salam Maal Hijrah kpd semua teman2..

Apa azam thn bru korang?

Azam aku???Banyak sgt..Takpa laa aku kasi bocor salah satu azam aku..nk kasi tau semua tak boleh laa..Org kata klau kasi tau nt xjadi lak..

Azam aku thn ni nak dpt body mantop mcm Angelina Joly..Mabeles tak azam aku?

Friday, October 01, 2010

Tiba2 penyakit M aku hilang..tapi jam 3.42 pagi ni apa kes??

"Wahh!! Menarik betull laa...Awal tahunn sekali letak entry,tunggu dekat hujung tahunn baru kasi lagi sekali..Bagus2...Buat la selalu kann.."..

Mcm tu la agaknya 1st komen korang kann bila tgkk aku muncul ni...hahahha..Takpa2...Aku paham..Aku kasi korang 2 min tukk sumpahh seranahh aku...Bermula dri skarang....

*^(*%&%%^&*$*^...(belek2 kuku)
...................................................
*^&(%&%^&$^$%^#%^#^$@$@$()&)...(p dapoo minumm,haus)
...............................................................................
)_*()&*^&**%^%^$%^#$@#$!@$#!#@^%&%^&%*(&^(*&....(belek2 rambut..)
...............................................................................................................................

tetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!...masa tamatt...

Ok laa...nk sambung tido...

Lupa lakk...Aku sebenarnya nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN..
Fuhhh! Nasib sempatt wish..Kira sempat gakk la nk mintak duit raya kan kann kan...

Kak Tasik(nasib la ko kak tasik..nama keluar dulu kene kasi lebih)..En May...Abg DarabDua(ni nk kene mintak lebih gak..duit dia beso..)..Poyo..Bozzo...Nide....Izariza@maksu..(miss u maksu)...Ermm...Sapa lagi yaa...?Tak kisah laa...NAK DUIT RAYA!!!...Tak kisahh la korang nk kata apa...Nak gakk duit raya..Dari korang bagi kat budak2 kecik tu..Baik la bagi kat aku ni..Takda la membazir beli mainan yg 2-3 hari dh ada bawah katil..Beli kasut cantik2 yang lagi 2-3 bulan dh tak leh pakai...Bazirrr ooooo....hehhehe...

Sunday, January 03, 2010

Selamat tahun baru...tapi aku tak berapa nk in ngan tahun baru kali ni..sbb cpt tul nk tambahkan usia aku ni...haihh!!

Sempena tahun baru ni aku berazam nak ....... . Org kata tak elok kasi tau nnt tak jadi lak so korang teka la sendri ya...Hujung tahun nnt aku kasi tau..Hehehhe...Masuk thn baru ni jugak bermakna umur aku naik lagi satu tangga..Ishh!! Cepat betull la...Takpa2 aku tetap rasa muda mcm baru 18thn..Amacamm ok tak??



Ok la,..sempena bday aku ni...aku nk ucapkan,

Terima kasih pada Ketua Kg ngan Mem sbb belanja mkn tadi...
Terima kasih kat Adik sbb sponser kek yg sedappp glerr tu...
Terima kasih kat Rambo sbb berjaya hasut aku p hiking arini...
Terima kasih kat En AĆ” sbb belanja nasi lemak n mee kari yg sgt lazatt...
Terima kasih kat kawan2 yg wish bday kat aku...sayanggg korang...
Terima kasih kat tukang masak tadi sbb lambat masak order aku..buat la selalu ya...
Terima kasih kat perut aku yg hampeh menyebabkan aku terpaksa balik awal..heppp...!

Ermm...korang takda rasa2 nk kasi aku hadiah ke..?? Hehehehee...

Sunday, December 13, 2009

Jalann dan jalan dan jalann dan jalannnnnnnnnnnnn lagi...

Perghhhh!! Lama tul aku tak update kan...Dan puas kene marahh aku ni tapi syg,mmg takda masa nk update...Idea pun duk jauh2,mcm mana nk update...

Apa ya aku nk ceta...banyak sgt dalam kepala ni...Emmm....

Last weekend aku pegi Tasik Banding..Cadang2nya nk jmpa pakcik **** nk bincang pasal #### tapi dia takda lak.Alang2 dh sampai sana baik la aku buat aktiviti yg berpaedah kan...hehhehe...mancingggg lagi!!!...Aku ni bukan pandai mancing pun..Baru nk bertatih..Ikan pun segan2 nk makan umpan aku...hehhehe...Selalu duk ikut je kawan2 pegi mancing tapi tak pernah pun terlintas nk mencuba.Aku terpk jugak dulu,apa la bestnya mancing ni kalau nk dpt sekor ikan pun kene tunggu berjam2..tapi....Entah kenapa kali ni aku terasa nk mencuba pulak...Emmm...Betul la kata org,sekali dah suka mmg asyik teringat je..Gatal tangan dah ni nk mancing lagi..hehhehe...Selain dari mancing sempat gakk aku pegi tgk Jenut Gajah,tgk bunga Refflisia,masuk Gua Batu Putih/ Gua Cermin...Bestt!! Satu hari jalan2 sana sini kat tasik tu..Kulit pun dh transform kalerr...Terasa lakk aku mcm toni brexton..hehe..tapi bila tgk2 balik kat cermin,aku rasa lagi mirip mariah karie..hehhehe...(sapa nk muntah sila kn...baldi tidak di sediakan..)

Ops!! Lupa lakk...kalau ada sesapa terasa nk pegi sana..2hari 1mlm or 3hari 2mlm or 4hari 3mlm(mancing)..jgn segan2 kasi tau aku...

Ok.Tu ceta minggu lepas..Minggu ni pulakk...

Rabu lepas aku ikut adik n mama pegi Kuantan..Jalan2 cuti2 Msia..Dalam perjalanan ke kuantan kami berenti di hentian temerloh..Apa lagi kan,..nk belasah ikan patin la..Walau pun hanya patin sangkar namun nikmatnya tetap terasa...Lagi2 kalau dh lama tak mkn kan..Slurppppp....!!

Tiba di kuantan kami menginap di M S Garden Hotel..Not bad la hotel dia,..sebelah Parkson je...hehehe..Bilik dia besorrr!!!..Bleh main kejor2 ooooo..heheheh...Malam pegi tanjung lumpur,nk mkn ikan bakar...Sayangnya kedai yg aku pegi tu masakannya tak memenuhi citarasa...Lapar punya pasal aku sebatt gak la...

Besoknya lepas sarapan dh keluar nk pegi pantai...hampa gak...tak best...pastu pegi kemaman makan satar...besttt2!!!...banyakk gler aku n adik n mama makan satar tu...Cuti2 kali ni mmg penuh ngan aktiviti mkn je la...hehheheh..Takpa la jnji happy kan..Jumaat dh balik....

Semlm sabtu 12/12 aku pegi kenduri kawin sham n syida kat serendah..At last kawin gak member aku ni..Aku doakn semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat..amin..

Emmm...tu saja buat kali ni...Gambo?? Hehehhe..nnt la ada masa aku load ya...

Friday, October 30, 2009

Aduhhhh!! Aku jgn di marahiii lagii dongg...Sorii bangatt...Kalian akan aku bawa juga nnt...Ampunnn.....



Location: Sanghur,Royal Belum

Date : 10-13 Oct 09
Motif : Memancing dan mkn sampai lebam


This is where it take u fr 2hr boat ride n 4hr trekking

Violin Bug

View along the way

















Activities..

The best activities..lols...

Org lain sibuk mancing aku sibuk amik gambo,mana nk dpt ikan..hehehe


Nasi dlm buluh

The biggest jakuzi

Body massage

Hasil tangkapan








Makan-makan...slurpppp...











Kepada kawan2 yang tak dpt ikut jangan risau,akan ada siaran ulangan..Simpan je cuti tuk thn depan ok..Luv yols...